Yrityksen kotisivut

Toimintasuunnitelma vuodelle 2022

• 21.2. kevätkokous Iisveden Rantapaviljongilla klo 18:00
      • 7.5. Kotisataman kevätkunnostustalkoot klo 9:00 alkaen. Ilmoitetaan tarkemmin kotisivulla ja   facebookissa. Kahvit ja pientä naposteltavaa tarjolla
      • 28.5. Veneilykauden avajaiset klo 9:00 Kotisatamassa. Suonenjoen Pursiseuran viirin nosto, kahvitarjoilu ja sammuttimien huoltoa.
      • 11.6. Varsinainen veneiden katsastuspäivä (katsastusmiesten toivomuksesta)
      • 12-14.8. Yhteinen veneretki.  kohde ilmoitetaan myöhemmin. Ehdotuksia kohteesta saa toivoa / ehdottaa.
      • 17.8. klo 18:00 Rannalta onkimiskilpailut Kotisatamassa
      • 3.9. Kotisataman syyskunnostustalkoot klo 9:00 alkaen  Ilmoitetaan tarkemmin kotisivulla ja   facebookissa. Kahvit ja pientä naposteltavaa tarjolla
      • 1.10. veneilykauden lopettajaiset alkaen 9:00, Suonenjoen Pursiseuran viirin lasku jonka jälkeen Veneiden yhteisnosto.
      • 17.10. Syyskokous klo 18:00 Iisveden Rantapaviljongilla
      • 3.12. Pikkujoulu  paikka ilmoitetaan myöhemmin.
      • Keväällä sähkökaapeli ym. talkoita, jotka liittyvät portin hankintaprojektiin, ilmoitetaan myöhemmin tarkempi ajankohta.