Yrityksen kotisivut

Toimintasuunnitelma vuodelle 2021

• 22.2. kevätkokous Iisveden Rantapaviljongilla klo 18:00
      • 8.5. Kotisataman kevätkunnostustalkoot klo 9:00 alkaen. Ilmoitetaan tarkemmin kotisivulla ja   facebookissa. Kahvit ja pientä naposteltavaa tarjolla
      • 29.5. Veneilykauden avajaiset klo 9:00 Kotisatamassa. Suonenjoen Pursiseuran viirin nosto, kahvitarjoilu, veneiden katsastusta ja sammuttimien huoltoa.
      • 6.6. klo 13 Rantakirkko (Suonenjoen srk)
      • 7-8.8. Yhteinen veneretki.  kohde ilmoitetaan myöhemmin. Ehdotuksia kohteesta saa toivoa / ehdottaa.
      • 18.8. klo 18:00 Rannalta onkimiskilpailut Kotisatamassa
      • 4.9. Kotisataman syyskunnostustalkoot klo 9:00 alkaen  Ilmoitetaan tarkemmin kotisivulla ja   facebookissa. Kahvit ja pientä naposteltavaa tarjolla
      • 2.10. veneilykauden lopettajaiset alkaen 9:00, Suonenjoen Pursiseuran viirin lasku jonka jälkeen Veneiden yhteisnosto.
      • 18.10. Syyskokous klo 18:00 Iisveden Rantapaviljongilla
      • 4.12. Pikkujoulu  paikka ilmoitetaan myöhemmin.