Yrityksen kotisivut

Veneilykauden 2019 tapahtumia

• 25.2. Vuosikokous Iisveden Rantapaviljongilla klo 18:00
      • Talven aikana saatiin jatkettua huoltolaituria, joka helpottaa veneiden nostossa ja laskussa.
      • Alkukesästä saatiin talvisäilytyskenttä tasoitettua ja sorastettua sekä etelänpuoleinen pienvene alue kunnostettua.
      • Kotisataman kunnostus- ja -rakennustalkoita läpi kesän
      • 8.6. Veneilykauden avajaiset Kotisatamassa. Suonenjoen Pursiseuran viirin nosto, kahvitarjoilu, veneiden katsastusta ja sammuttimien huoltoa.
      • 9.6. klo 13 Rantakirkko (Suonenjoen srk)
      • 3-4.8. Yhteisregatta kohde ilmoitetaan myöhemmin
      • 21.8. klo 18:00 Rannalta onkimiskilpailut Kotisatamassa
      • 5.10. veneilykauden lopettajaiset alkaen 9:00, Suonenjoen Pursiseuran viirin lasku jonka jälkeen Veneiden yhteisnosto.
      • 28.10. Syyskokous klo 18:00
      • Kotisataman syyskunnostus- ja talvikuntoonlaittotalkoot (haravointi, sauna talviteloille ym.)
      • 2.12. Pikkujoulu  paikka ilmoitetaan myöhemmin.