Veneilykauden 2012 tapahtumia

• 23.2. Vuosikokous Iisveden Rantapaviljongilla klo 18.
      • 11.3. Laturetki Kunnanniemeen, lähtö kotisatamasta klo 12.
      • Toukokuulla kotisataman kevätkunnostustalkoot, aika ilmoitetaan keväämmällä
      • Kotisataman kunnostus- ja -rakennustalkoita läpi kesän
      • 27.5. kanootti- ja veneretki yhdessä Suonenjoen Ladun kanssa Siioninsilta - Kotisatama, retken jälkeen saunotaan. Retkipäivää voidaan tarkennella keliolosuhteiden mukaan
      • 9.6. Veneilykauden avajaiset Kotisatamassa. Suonenjoen Pursiseuran viirin nosto, kahvitarjoilu, veneiden katsastusta ja sammuttimien huoltoa.
      • 10.6. klo 13 Rantakirkko (Suonenjoen srk)
      • 13.6.Suomi meloo -tapahtuma
      • 30.6. yhteisregatta Tervo-päiville; tarkempi suunnittelu seuran kevätkokouksessa.
      • 22.8. klo 18 Rannalta onkimiskilpailut Kotisatamassa
      • 1.9. Retkisoututapahtuma klo 10 (mahdollisesti kirkkoveneellä, kohteena esim. Säynätsalmi)
      • 29.9. klo 12 veneilykauden lopettajaiset, Suonenjoen Pursiseuran viirin lasku.
      • 6.10. Veneiden yhteisnosto klo 9 alkaen
      • 20.10. Kotisataman syyskunnostus- ja talvikuntoonlaittotalkoot (haravointi, sauna talviteloille ym.)
      • 10.12. Pikkujoulu ja syyskokous