Veneilykauden 2011 tapahtumia

Suonenjoen Pursiseuran 30. venelykausi

Sääntömääräiset seuran vuosi- ja syyskokoukset
- Vuosikokous 23.2. Iisveden Rantapaviljongilla klo 18.
- Syyskokous ja pikkujoulu 12.12.Iisveden Rantapaviljongilla klo 18.

8.10. Veneiden yhteisnosto

Suonenjoen Pursiseuran viiri laskettiiin 1.10. klo 16 veneilykauden lopettajaisissa.

Lokakuulla kotisataman syyskunnostus- ja talvikuntoonlaittotalkoot

Kotisatamassa järjestettiin suotukilpailu 3.9. Mukana oli kolme joukkuetta, yhteensä 9 osallistujaa.

Rannalta onkimiskilpailut24.8.

Suonenjoen seurakunta järjesti kotisatamassa Rantakirkon
12.6.

Suonenjoen Pursiseuran 30-vuotisjuhla vietettiin 11.6. pursiseuran kotisatamassa Kinnulanniemessä. Helteinen sää suosi juhlapäivää ehkä liiankin kuumana.

Aamupäivän ohjelmassa oli Pursiseuran perinteinen veneilykauden avaus. Juhlapäivä alkoi jo aamuyhdeksältä viirinnostolla. Sisä-Savon Sammutinhuolto tarkasti veneiden jauhesammuttimet ja katsastusmiehet Matti Markkanen ja Lars Luukkonen katsastivat alukset. Tänä vuonna aluksia katsastettiin kymmenkunta.

Varsinainen juhlatapahtuma aloitettiin kello 17 veneilijöiden tervehdyksellä. Matti Varko kertoili Paavo Hallmanin valtuuttamana seuran perustamistapahtumista 1981 ja kunniakommodori Veli Parviainen muisteli historian kulkua näihin päiviin saakka. Pursiseuran nykyinen kommodori Lars Luukkonen piti juhlapuheen. Seuran toiminnassa ansioituneita muistettiin kunniakirjalla. Puheiden lomassa laulettiin yhteislauluja Olavi Vehviläisen haitarin säestyksellä. Satamapäällikkö Arto Koivisto juonsi tapahtumien kulkua letkeän rennosti. Raija Manunen avustajineen oli jälleen kerran kattanut pöydän koreaksi monenlaisine herkkuineen. Ilmassa oli kesäjuhlan tuntua!

Alkukesän talkoot
Kotisataman kevätkunnostustalkoot pidettiin 14.5. Sauna ja grillikota sekä satama-alue siivottiin tulevaa veneilykautta varten. Viikolla 23 Kotisatamaa ehostettiin juhlakuntoon useampana iltana.

29.5. kanootti- ja veneretki Siioninsillalta Kotisatamaan
yhdessä Suonenjoen Ladun kanssa, retken jälkeen kotisatamassa odotti lettutarjoilu ja lämmin sauna.

20.3.
Laturetki Kunnanniemeen