Veneilykauden 2010 tapahtumia

11.12. Pikkujoulu ja syyskokous Suonenjoen Ladun majalla klo 16.

2.10. klo 16 veneilykauden lopettajaiset, Suonenjoen Pursiseuran viirin lasku.

9.10. Veneiden yhteisnosto,
alkaen klo 9

4.9. klo 15.00 Soutukilpailu Kotisatamassa.

24.8. klo 18.00 Rannalta onkimiskilpailut Kotisatamassa

2.-4.7. Yhteisregatta Tervo-päiville. Kokoontuminen lauantaina 3.7. Tervon vierasvenesatamassa

12.6. Veneilypäivä Kotisatamassa
vietettiin perinteiden mukaan: Suonenjoen Pursiseuran viiri nostettiin salkoon, veneitä katsastettiin ja sammuttimia huollettiin. Sateisesta säästä huolimatta veneilijöitä kävi satamassa päivän mittaan n. 60. Raija huolehti tarjoiluista: hyvää kahvia ja maukkaita voileipiä riitti santsata asti. Useissa keskusteluissa veneilijöiden kesken nousi esille Kotisataman turvajärjestelyt, ja valvontakameran hankinta onkin tänä kesänä ajankohtaista.

2.6. Viittojen tarkistus reitillä Soitunlahti - Kuivataipaleen museokanava (Suontee - Puruvesi - Paasvesi); viitat olivat paikoillaan talven jäljiltä.

22.5. Kevätkunnostustalkoissa
siistittiin Kotisatama kesäkuntoon, ja
laiturin laajennuskin sujui mallikkaasti ahkerien talkoolaisten voimin.