Veneilykauden 2009 tapahtumia

1.5. 2009 klo 12 Suonenjoen Pursiseuran lipun nosto Kotisatamassa.

Suomalainen veneseuralippu täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Veneilyliitto suositti, että kaikki seurat nostaisivat lipun salkoon 1.5. klo 12. Myös Suonenjoella noudatettiin suositusta ja järjestettiin lipunnosto. Sää oli mainio, ja tilaisuuteen tuli lähes 30 osallistujaa.

Kommodori Lars Luukkonen toivotti kaikki tervetulleiksi; edelinen kommodori Tapani Anttila nosti lipun; Yrjö Paananen, kommodori Suonenjoen pursiseuran varhaisilta vuosilta piti juhlapuheen ja kunniakommodori, satamapäällikkö Veli Parviainen juonsi juhlan kulkua. Juhlapuheessa Paananen kertoili Suonenjoen pursiseuran lipun ja lipussa olevan tunnuksen syntyvaiheista sekä venelipun merkityksestä järjestäytyneitä veneilijöitä yhdistävänä tekijänä.

Raija Manunen järjesti juhlaväelle suut makeiksi: tarjolla oli kahvia ja pikkuleipiä sekä vapunpäivään sopivasti simaa ja munkkeja.

Kiitokset kaikille osallistujille!

Neljä kommodoria

24.5.2009 Kanootti- ja veneretki yhdessä Suonenjoen Ladun kanssa.
Lähtö tapahtui Siioninsillalta klo 12 aurinkoisessa mutta tuulisessa säässä. Reitti kulki  Suonenjokea alas Iisveden Rantapaviljongin rantaan. Mukana oli kaksi soutuvenettä ja kaksi kanoottia.

13.6. 2009Veneilykauden avaus ja veneilypäivä Kotisatamassa

Suonenjoen Pursiseuran viiri nostettiin salkoon klo 9.00 toivottamaan veneilijät tervetulleiksi Kotisatamaan. Päivän mittaan katsastusmiehet katsastivat useita veneitä, ja Sisä-Suomen Sammutinhuolto tarkasti sammuttimet. Osallistujia n. 60.

15.8.2009 Karttulan Syvänniemessä mukana 4 venekuntaa.

24.8.2009 Onkikilpailu Kotisatamassa

5.9.2009 Soutukilpailu
Kotisatamassa

3.10.2009 Veneilykauden lopettajaiset
Sauna oli lämpimänä koko päivän.
Suonenjoen Pursiseuran viirin lasku
klo 16.

10.10.2009
Veneiden yhteisnosto
Septitankin tyhjennyslaite suljettu talven ajaksi 10.10.

12.12.2009 Sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulu
Iisveden Rantapaviljongilla